06-27136639 j.a.koek@kpnmail.nl

Martine Koek

Mag ik mij voorstellen. Ik ben Martine Koek het gezicht van schoonheidssalon Source Esthetique. Geboren en getogen in Parijs. De stad waar mode en schoonheid hand in hand gaan. Inmiddels werk ik  meer dan 20 jaar als zelfstandig gevestigde schoonheidsspecialiste en professionele visagist.

Mijn passie voor mijn vak is groot.  Op het moment dat iemand uitgerust, mooi, blij en verzorgt mijn praktijk verlaat ben ik tevreden. Voor uw totale ontspanning en de verzorging van uw huid maak ik altijd gebruik van het gerenommeerde Franse kuurmerk Thalgo. Thalgo is al meer dan 50 jaar trendsetter in de wereld van de schoonheid uit zee.

Een van mijn specialisaties is huidverbeteringen en visagie. U kunt hier alles over lezen op deze pagina.

Na uw behandeling krijgt u altijd monstertjes mee naar huis, zodat u de Thalgo verzorgings produkten geheel gratis thuis kunt uitproberen. Geef uzelf het allerbeste en kijk voor het complete aanbod op deze website.

Tot ziens in mijn salon!

Salon Source Esthetique professionele schoonheidsbehandeling in Almere. Meer informatie over de behandelingen klik hier.

Salon Source Esthetique werkt met Thalgo Cosmetica producten. Thalgo bevat alleen natuurlijke bestandsdelen en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Mijn naam is Martine Koek uw schoonheidsspecialiste van Salon Source Esthetique. Graag ontvang ik u voor een persoonlijke behandeling in mijn salon in Almere.

De salon is geopend tijdens werkdagen en een behandeling is mogelijk na het maken van een afspraak.