06-27136639 j.a.koek@kpnmail.nl

Salon Source Esthetique behandelingen & tarieven 2016

logo_thalgo
In onze beauty salon staan persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal. Voor de weldaad, ontspanning en verzorging van uw huid maken wij gebruik van Thalgo, een bewezen Frans kuurmerk wat synoniem staat voor de zee en haar natuurlijke ingrediënten.

De uitzonderlijke vochtbindende eigenschappen van zee zoals algen, oligo-elementen en mineralen
zorgen voor een diepe hydratatie van uw huid.

GEZICHTSBEHANDELINGEN | klik hier

salon source esthetique gezichtAlle Thalgo behandelingen zijn inclusief huidanalyse, epileren, stomen onder de Vapozon, peeling, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide gelaatsmassage en een aangepast masker. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging. Zie ook de behandelingen onder Huidverjonging.

Faciaal Basis Plus Care Comfort – 60 min.

Een ontspannende, hydraterende en verfrissende behandeling met een uitgebreide gelaatsmassage. Deze behandeling herstelt de vochtbalans en geeft rust aan de gevoelige huid. Een heerlijke en complete behandeling waarmee uw huid krijgt wat zij verdient. Prijs €68,-

Collageen vliesmasker – 75 min.

Deze behandeling verstevigd, vitaliseerd en voedt de huid. De behandeling geeft een liftend effect. Uw huid ziet er gelijk stralend uit. Dit masker is zeer geschikt voor de droge en de vochtarme huid. Na de behandeling voelt uw huid soepel, zacht en glad aan. Prijs € 75,00

Hydra-Care Purity behandeling – 50 min

Door middel van een licht geconcentreerde fruitzuur peeling, een bindweefsel massage en een hydraterend masker biedt de De Hydra Care Purity behandeling een grondige diepe reiniging van de gecombineerde en vette huid. Prijs € 49,50

Jeugdbehandeling Acne – 25 min

Onze acne behandeling bestaat uit een diepe reiniging van de huid, gevolgd door een peeling en verwijderen van onzuiverheden. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende masker. Prijs € 21,50.

BINDWEEFSEL MASSAGE | klik hier

Bindweefsel massage

Bindweefsel massage | 45 min. inclusief reiniging, bindweefselmassage & hydraterende masker  | € 42,50

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd met diepe massagetechnieken zodat de middelste huidlaag (onderhuids bindweefsel) een boost krijgt ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Bindweefselmassage werkt niet alleen huidverjongend maar het is ook een aangename massage.

Met deze massage worden de volgende effecten bereikt:

Verbetering van huidconditie, stimulatie van huiddoorbloeding, opheffen van onderhuidse blokkades d.w.z. losser en soepeler maken van het weefsel. Aanmaak van fibroblasten ( nieuwe bindweefselcellen ) en verbetering van huidstructuur. De huidteint de massage zorgt voor glans en egaliteit van de huid. Verbetering van huidweerstand, reductie van rimpels en littekenvorming. Fibroblasten zijn vezels in de huid die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine wat je huid steviger en soepeler maakt.

Behandeling in kuurvorm


Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Een kuur bestaat uit een keer per week een bindweefselbehandeling gedurende 4 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken en vervolgens weer 4 weken een keer per week behandelen.

Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler, de huid raakt beter doorbloed en de structuur van de huid gaat steeds beter uitzien. Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om 1 per x 6 weken tijdens de gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage. Prijs per behandeling Euro 42,50 ( 45 min inclusief reiniging ,bindweefselmassage, hydraterende masker).

HUIDVERJONGING EN HUIDVERBETERING BEHANDELINGEN | klik hier

Microdermabrasie vernieuwt en verjongt je huid

Microdermabrasie is de mechanische peeling methode die de huid frisser, gladder en stralender maakt. Deze behandelmethode stimuleert de doorbloeding en bevorderd de celdeling waardoor de collageen vezels productie in de huid toe neemt. Bij de behandeling wordt er door middel van een vacuüm zuig systeem een dun huidlaagje met dode huidcellen van de opperhuid verwijderd. Uw huid wordt na de behandeling opgefrist en krijgt een verfijnde structuur. Microdermbrasie behoord tot de populairste en de meeste geadviseerde behandelmethode om de huid te verbeteren. De behandeling is pijnloos en de werking uiterste effectief. Microdermabrasie wordt ingezet voor: huidverjonging, het verbeteren van een grove huidstructuur, rokershuid, slecht doorbloedhuid, een vochtarme of een droge schilferige huid. Ook om zonschade zoals (huidvlekken en over-pigmentatie) te verminderen en acne littekens verzachten. Bel ons voor een afspraak waarbij u eenmalig een proefbehandeling kunt ondervinden en wij u adviseren op welke wijze u de beste resultaten kunt behalen.

1 losse microdermabrasie behandeling voor gezicht en hals – € 82,00

1 losse microdermabrasie behandeling voor gezicht, hals en decolleté – € 89,50

Voor de beste resultaten adviseren wij deze peeling in een kuurverband. Afhankelijk uw huidtype 3 tot 6 keer per jaar. Deze behandeling, in combinatie met uw dagelijkse verzorging, haalt het beste uit uw huid.

Kuur van 3 microdermabrasie behandelingen – € 215,00

salon source esthetique

Mesotherapie brengt je huid zichtbaar in optimale conditie.

Viora-108_HR-1024x721De èchte collageen boots! Bij Mesotherapie worden actieve werkstoffen in de diepere huidlagen gebracht. Door het magnetische veld dat het naaldloze Meso-apparaat systeem creëert is het mogelijk om serums en andere natuurlijke werkstof bevattende ingrediënten veilig tot diep in de huid te laten doordringen. Met deze doeltreffende methode, wordt de huid optimaal gevoed en gehydrateerd.

 

Losse behandeling 45 min – € 49,00

Een kuur Mesotherapie bestaat uit 3 behandelingen. Daarna adviseren wij 1 behandeling per 6 weken voor het meest optimale en duurzame resultaat. Kuurverband 3 keer – € 125


Fruitzuurpeeling

Glycolzuur is het meest effectieve fruitzuur voor cosmetisch gebruik, wat het vermogen heeft om diep in de huid door te dringen.
Het fruitzuurpeeling wordt met natuurlijke zuren zoals glycolzuur uitgevoegd, het is de peeling die de bovenste huidlaag verweekt.

Doordat de dode huidcellen van de bovenste huidlagen niet meer samen plakken gaat de huid versneld afschilferen waardoor frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar worden. Het glycolzuur bevordert de celvernieuwing waarbij een zachte, gezonde en stevigere nieuwe huid ontstaat. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels zodat een bindweefselverjonging optreedt.

De behandeling
Na het reinigen van uw huid brengen we de fruitzuurpeeling voor korte duur aan. Het glycolzuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen waar de aanmaak van huidcellen wordt gestimuleert. Afhankelijk van de huidconditie blijft de peeling tussen de 2 en de 6 minuten op de huid liggen. Hierna wordt de peeling geneutraliseerd met een basische oplossing. Na de behandeling is het effect meteen zichtbaar de huid is beter doorbloed, voelt gladder aan en ziet stralend uit.

De gehele behandeling bestaat uit : reinigen –  fruitzuurpeeling/verwijderen – onzuiverheden/masker/epileren (indien gewenst) – massage – dagverzorging inclusief beschermende zonwerende creme en thuisadvies.
Voor een volledig resultaat zijn er gemiddeld 3 tot 5 fruitzuurpeelingen nodig met een tussenpauze van 4 tot 6 weken.

Losse behandeling 60 min – € 76,00

DE PERFECTE WENKBRAUWEN | klik hier

salon source esthetiqueBrowshaping + collageen oog masker

Goed in model gebrachte wenkbrauwen (browshaping) bepalen uw gezichtsuitdrukking en uitstraling. Wij brengen uw wenkbrauwen in de juiste vorm die perfect aansluit op de vorm van uw gezicht. De behandeling bestaat uit een wenkbrauwen analyse, waxen, epileren en vervolgens in model knippen. De behandeling wordt afgesloten met een oog verzorgende collageenvlies oogmasker. Prijs €19,00

Browshaping + verven + collageen oog masker

Tijden deze behandeling brengen uw wenkbrauwen in model. We mengen de juiste verfkleur, en verven vervolgens uw wenkbrauwen in de kleur die bij u past. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend collageen oogmasker. Ook geschikt voor mensen met blond haar. Door deze specifieke methode blijft de kleur veel beter en langer werkzaam. Prijs €31,50

Oplichten van wenkbrauwen + browshaping + collageen oog masker.

Het oplichten van wenkbrauwen is speciaal voor klanten die van donker haar naar blond haar gaan. Ook hier vormen wij eerst de wenkbrauwen in model waarbij de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende collageen oogmasker Prijs €29,50

Korte behandelingen

Wenkbrauwen epileren €15,00

Verven wenkbrauwen €15,00

Verven wimpers €16,50

Wimpers & wenkbrauwen verven € 25,00

Bovenlip harsen € 9,50

Bovenlip + kin harsen € 15,00

Huid: werkstof bevattende ampul of serum € 7,00

Collageenvlies oogmasker € 8,50

In combinatie met een Thalgo gezichtsbehandeling, ontvang u 10% korting op de bovenstaande korte behandelingen.

 

MASSAGES | klik hier

Massages

salon source esthetique hot stone 2Hotstone massage | 50 min | € 55,00
Een hotstone massage is een rustgevende massage met “warme” stenen. De temperatuur van de stenen ligt om en nabij de 45 graden. Hotstone massage zorgt voor totale ontspanning en is zeer geschikt voor mensen die lekker willen genieten van de weldaad van deze heerlijke massage.

salon source esthetique hot stoneNek/ schouders massage | 35 min | € 30,00
Het ultieme ontstressen! Door onze stevig massagetechnieken ontspannen uw nek en schouders. U krijgt weer energie en vitaliteit met als gevolg een soepel lijf. Deze massage techniek zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer fitter voelt.

HARSEN & WAXEN | klik hier


Harsen | Waxen

Perron Salon Source EsthetiqueBikini lijn – €16,00
Oksels – €17,50
Schouders – €19,50
Armen – €21,50
Onderbenen – €27,50
Gehele benen v.a. €52,50

Brazilian waxen

Bij een Brazilian Wax wordt niet enkel het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd maar zo gewenst ook van je intieme delen. Afhankelijk van uw voorkeur wordt er een streepje of driehoekje overgelaten. Na een Brazilian wax behandeling blijf je huid langdurig zacht en glad aanvoelen. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend product.

salon source esthetiqueFull Brazilian wax – € 35
Brazilian strip ( streepje) – € 32,50
Waxen navelijn – € 9,00
Waxen buik – € 12,50
Waxen billen – € 22,50
Waxen wangen – vanaf € 15,00
Waxen boven rug en schouder – € 29,50
Waxen hele rug – € 22,00

VISAGIE EN BRUIDSARRANGEMENT | klik hier

salon source esthetique bruids makeup

Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van uw leven, laten wij u stralen met een perfect passende make-up. De make-up wordt vooraf uitgeprobeerd en afgestemd op de wensen van de bruid.
Basis gelaatsbehandeling/ 1 x proef make up/ make-up op de dag zelf:  €125,00
In overleg is het mogelijk meer mensen op te maken, bel gerust voor meer informatie en een prijsindicatie.

Visagie

Uzelf leren opmaken.
Make up adviezen vanuit de salon – 30 min – € 25,00

We geven u graag advies. Natuurlijk kunt u bij ons ook pinnen.
Cadeaubon op aanvraag verkrijgbaar.